Movin' on!

Okej flicks och pojks. Nu flyttar jag över till devote.se. Bli inte ledsna, utan följ med mig dit! Gillar vi det inte så kan vi ju alltid återvända hit. Där vi känner oss trygga. Eller hur? Så komsi komsi mina vänner, och ovänner också för den delen, jag är inte den som är den: ALLA SKA MED!!!

blogbykarin.devote.se

Adressen är inte så svår heller. Klicka bara på länken. Det fixar ni va?

Leftovers.

Trippade iväg till second hand innan, i isande kyla för att köpa mig något käckt. Fann tre stycken lagom fräscha väskor. Till det fashionabla priset av 65 riksdaler! För allihopa! Mycket nöjd. Så pass nöjd att jag har glömt bort attt tänka på hasselnötter på flera timmar.



Ja. Jag ligger på en död ren.
Ja. Det är ganska mycket döda djur här hemma. Säkert är det någon jävel som fått sätta livet till för att förse mig med nya väskor också.
Ja, det är lite så vi jobbar i min familj. Äta eller ätas liksom.. höhö.

Ni kanske inte riktigt ser hur väskorna ser ut, men det gör inget. För det här är ingen jävla modeblogg.


NÖTTER!

Jag känner att det är dags att jag bloggar lite om hasselnötter. Jag är liksom besatt av ICA's egna "gott liv" hasselnötter. (OBS. det här är inte reklam bara ett konstaterande).
De är liksom rostade utan att vara saltade och helt jävla fantastiska! De passar ta mig tusan till ALLT! Om hasselnötter hade varit djur så hade ICA's hasselnötter varit älgarna. Skogens konung alltså. Fast inte skogens då. Eller kanske. Jag vet inte hur eller var nötter växer.

Hursomhelst. Det finns ett stort problem i denna besatthet. Jag kan nämligen inte tillfredsställa mitt begär här i Gnosjö! När jag gick till ICA senast för att fylla på mitt hasselnötslager så gjorde jag den fasansfulla upptäckten att de bara har VANLIGA hasselnötter här. Say whaaat??

Vanliga hasselnötter är givetvis uteslutna. Once you go black, you never go back liksom. Obviously.

Så nu försöker jag stilla mitt begär med paranötter. Det funkar sådär. Det ger liksom inte riktigt samma kick, om ni fattar vad jag menar.
Så, är det någon som känner till några tyngre nötter som är lätta att få tag på? Gärna hyfsat billigt. Det är lite kärvt att finansiera ett beroende med CSN.



Apelsin är INTE ett bra substitut.


Hey sister!

Jag försov mig idag igen. JAG SOM HAR SAKER ATT GÖRA!!!

Kan ha berott på att jag inte kunde sova igår. Medan jag låg och vred och vände mig som bäst så kom jag att tänka på vad jag gör när jag är själv, som jag bloggade om igår. Jag byter ju liksom personlighet! Och då insåg jag att det är inte bara när jag är ensam som jag byter personlighet. Utan även när jag har druckit ett glas vin för mycket.

Och då menar jag inte att jag blir helt klängig och vindögd och jobbig. Vilket jag i och för sig blir, men det är normalt?

Vad jag syftar på är att jag brukar tro att jag kommer från Värmland. Säffle närmare bestämt. Jag är helt övertygad om detta och vägrar prata något annat än värmländska, vilket jag (utan att skryta) är jävligt bra på.
Men inte nog med min plötsliga skiftning av dialekt.
Plötsligt är inte ett ord av det som kommer ur min mun sant längre. Jag drar långa haranger och anekdoter om min svåra uppväxt. Hur jag tvingades bo i en hundkoja. Hur jag blev nerkastad i en container för att plocka upp gamla sopor. Hur jag fick skjuta råttor med slangbella och flå dem med mina bara barnhänder för att få mat i magen. Ja, ni vet.
Är det här normalt? Gör ni också så?

Senast jag drack för mycket vin chockade jag dock mig själv med att förvandlas till en svart kvinna. Jag var helt "hey, sister!". Och så låtsades jag att jag hade en rumpa. Det var nice.


G'natt.

Nu ska jag gå och lägga mig i min systers säng. För det kan jag göra nu när hon inte bor här. Den är mycket skönare än min. Eftersom att jag har min riktiga säng i Kalmar tvingas jag nämligen sova i en avsågad våningssäng när jag är hos mina föräldrar.

Ja, det är sant! Lite tarvligt va?

Anyhooo, imorgon ska jag träffa min gamla vän som har ett barn. Eller min vän är ju inte  gammal, det är  våran vänskap som är gammal.
Och så är det nog en bebis hon har. Inget "vanligt barn" som man tänker när man tänker "barn". Utan ett sånt där extra litet barn. Ja, alltså det är ju en "vanlig" unge. Ingen dvärg eller så. Tyvärr.




Det här är jag och min syster i Egypten. Ja, bilden har inget med inlägget att göra. Men oufiten är ju fräsch.

Är det bara jag, eller?

Häromdagen var min vän Loui här och åt upp alla mina brända kakor. Duktig flicka.
Hur som helst så pratade vi om alla konstiga saker som man gör när man är helt själv.

Jag brukar till exempel kraftigt bakåtlutad med frampressat bäcken och lätt böjda knän. Sen tar jag stora, hjulbenta älgkliv. Ofta låtsas jag att jag har underbett också.
Sen pratar jag högt med mig själv på svyska (blandning av svenska och tyska). Typ: vem hast mein juicepress getagen??
För det mesta så gör jag det här när jag inte hittar något jag letar efter. Vilket betyder att det händer varje dag. Idag var det maskaran.


Shalom!

Bara sju dagar kvar tills jag flyttar min välsvarvade rumpa till sydligare breddgrader. Nu låter det typ som att jag ska flytta till Kenya eller något. Eller kanske Israel med tanke på rubriken.

Men riktigt så långt söderut ska jag ju inte. Fast jag har hört att det inte är minusgrader i Holland i alla fall.

Här är det nästan 6 minus. Så jag tänkte passa på att njuta lite extra utav kylan nu. Typ ge mig ut och springa i mina tunnaste tights och sånt där käckt.

It's on.

What's up, pussylovers?

Det händer inte så mööe här idag. Jag funderar på att klättra upp på vinden och leta efter festliga saker. Kanske hittar något tufft uppstoppat djur eller någon gammal skrivbok från 40-talet. Who knows, liksom?

Men först ska jag nog träna. Papi har ju nämligen byggt ett litet gym i pannrummet. Så high-tech.



This is it. En studsmatta i ena hörnet. Med en liten extra knorr..



En supersmutsig spegelvägg! Så man kan alltså nästan spana in sig själv medan man står och hoppar upp och ner. AWESOME!

Så där brukar alltså min pappa stå och studsa lite då och då. Vilket är ganska festligt. För ibland så kallar jag honom för Mattan efterom att han heter Mats. Så, han inte bara har en studsmatta, han ÄR ju för fan studsmattan!


Goderafton!



Här ligger jag i ensamt majestät och tuggar på torkad mango. I och för sig i sällskap av en äcklig springbock-kudde. Att min mor, den blodtörstiga kvinnan, aldrig ska kunna hålla i slantarna när det kommer till döda djur. Observera svansen.

Innan tyckte jag att det var motbjudande med ett dött djur till soffkudde, men man vänjer sig. Nu tycker jag bara att det är festligt.

Likaväl som att jag kan ha ett dött djur på huvudet när jag går ut så kan jag väl lägga mitt huvud på ett dött djur när jag stannar inne.

I don't like you.

Det finns nog inget jag avskyr så mycket som en osamarbetsvillig blodapelsin.

När fruktköttet är så saftigt att det fastnar i skalet och hela tummen åker in i apelsinjäveln. Och fruktsaften rinner ner för fingrar och underarmar och man blir tvungen att sörpla i sig denna rinnande flod av juice och slicka armarna rena för att rädda fashionabla kläder som inte förtjänar att gå detta fläckiga öde till mötes.

Så sitter man där och lapar sig själv på armbågen och känner sig dum. Och sen inser man att blodapelsinen fortsätter pumpa ut sin jävliga juice i handflatan där man för stunden låter det massakrerade eländet vila. Så blir man tvungen att hetsäta apelsinen så fort att man inte ens hinner separera klyftorna från varandra (som om det ens vore möjligt). Och så känner man sig ännu dummare.

Vad som skulle blivit en trevlig liten fruktstund blev en intensiv minut av kladd och slabb. Sen får man ont i magen.Och känner sig om möjligt ännu mer dum.


Hejsan.

Vaknade återigen alldeles för sent till ännu en händelserik dag. Gick på upptäcktfärd i huset och rotade igenom alla möjliga små skrymslen och vrår för att finna mig någonting roande. Hittade en liten miniask med mina gamla ruttna tänder i. Fräscht att spara på sånt, mamma. Verkligen.



Ser mest ut som popcorn tycker jag. Så jag lekte med dem en liten stund.




Sen tappade jag en liten rackare. Den åkte in under bokhyllan. Jag hade ingen lust att ta upp den så jag lät den ligga. Det rasslar ju så gött i dammsugaren sen.


Så jävla typiskt.

Så jävla typiskt pappa att skita i att plocka upp efter sig.

Haha! Som om min pappa skulle bajsa på köksbänken. Gick ni på den lätta? Det är ju kakdeg, ser ni väl!



Trots att jag har absolut ingenting annat att göra än att sitta framför ugnen och titta på hur mina kakor gräddas, så lyckades jag med konststycket att bränna skiten. Men bränt är också gott. Vill ni smaka?
Det får ni inte. Hur tusan skulle det gå till liksom. Det här är en blogg, inget bageri. Tänk lite.

EftermiddagsTV


Svenskt drama från 1952.

Living the dream.

Monday = Funday!

Duschkrämen som jag tvagade mig med imorse luktade inte alls "sweet dreams" som förpackningen så lömskt påstod. Den luktade örtté och biobränsle. Inte helt fel i och för sig, men inte helt rätt heller. Snopet.

Dessutom har mitt hår på eget bevåg antagit en mycket suspekt färg. Lite snopet det med. 

Sen blöder jag som en skottskadad. If you know what I mean. Skulle vilja kalla det för snopet, men det var ju ingen överraskning den här månaden heller, så jag kallar det bara för irriterande.

För att inte tala om att jag försov mig idag! DET var snopet om något. I och för sig hade jag ingen tid att passa, fulltidsledig som jag är.
MEN ÄNDÅ. Jag har ju till exempel en jacka att tvätta och ett paket blodpudding att köpa.

Måste rusa alltså.

Asså, fan vad nice!

Hittade den här bilden innan när jag i brist på annat underhöll mina små ögon med att titta på ofantliga mängder fula foton. Kan inte för mitt liv minnas var detta är. Obviously. Jag sover ju för fan på bilden. Stående. Så jävla gött.


att göra.

Måste skaffa mig en lite coolare mössa. Nu när jag ska flytta till Holland kan jag ju inte komma med ett dött gammalt djur på huvudet. Då lär jag väl aldrig få några vänner.


Var ute och sprang en kvart, 15 minuter.



Tycker det är viktigt att belöna sig själv efter hårdträning.
För att hålla motivationen uppe liksom. Har dock hört att det kanske inte är det bästa att göra detta i form av mat & dryck, i alla fall inte om man (som jag) vill bli tajt.

Fast å andra sidan så är tjockisar ju också ganska festliga.

Ooooops..

Min mami har varit ute och surfat på aftonbladets hemsida idag, vilket gjorde mig mycket orolig. Det är inte det faktum att hon är ute på internet och svirar runt som oroar mig, även om jag är lite rädd att hon en vacker dag glider in på facebook och börjar kladda, fast det är väl inte så stor risk egentligen med tanke på hennes begränsade kunskaper.
Anyhooo, det var mer hennes upptäckt som gjorde mig orolig.
Det stod nämligen som sådant att grönt te kan ge leverskador! Nu tänker ni säkert att "det är ju bara om man överdoserar". Men nej då, redan 4 koppar om dagen är livsfarligt! Jag dricker typ 4 hinkar om dagen. Oh my god liksom. Fatta att jag är lite upprörd?? Va, va??
Det är ju typ mitt största glädjeämne och min största hobby, det här te-drickandet. Räcker det inte att jag förstör min lever med alkohol eller?

Yeah, yeah, imorgon ska jag börja dricka kaffe igen. Kanske till och med cappuccino. Hade det haft en gilla knapp så hade ni klickat på den. Flera gånger. Eller hur?


RSS 2.0