En vacker dag..

.. Ska jag börja blogga igen. Jag tror att den dagen är ganska snart. Kanske till och med denna veckan. Men det är inte idag. Istället bjuder jag på helgens party-outfit. Det var både halloween och hallå, vin!! Som vanligt.


Vladimir "Vladde" Nilsson (fd. Emil)

Vladimir Nilsson är 20 år gammal. Hans pappa heter Bengt och hans mamma heter Ingeborg, Vladde är inte ens halvryss.
Egentligen heter han Emil. Men han har känt sig som en ryss hela livet. Det är dock bara ett år sen han kom ut ur garderoben. Först tyckte hans päron att det var lite jobbigt att deras son var lagd åt en annan nationalitet men nu har de accepterat det så pass att till och med de har bytt ut det sedvanliga bordsvattnet till vodka.
När Vladde inte dricker vodka ägnar han sig åt vanliga saker. Som att analysera Dostojevskijs verk, sy pälsmössor och åka fram och tillbaka på den transsibiriska järnvägen.


Snor

Vaknade av att det forsade snor ur min näsa och landade på min kära kudde och bildade en liten bubbelpool, lagom stor för 4-5 pers som inte gillar kroppskontakt.

Så nu nyper jag ihop nosen med mina knubbiga små fingrar för att förhindra översvämning i lägenheten. Gjorde en liten plus- och minus-lista på den metoden:

Minus:
Obekvämt
Jag kan inte andas
Jag har endast en ledig hand

Plus:
Jag har ett förtjusande nagellack.


Osunt beteende

Hej.

Jag ligger i sängen och dricker te och önskar att jag inte hade vaknat redan vid nio.

Jag var nämligen ute och svängde mina lurviga igår. (Jävlar i min halta frack förresten vad lurviga de ÄR! Har jag ens rakat dem på den här sidan nyår? Vem vet? Inte du. Vem vet? Inte jag?

Hur som helst så somnade jag inte förrän efter fyra. Alltså det kan ju inte vara sunt att vara så här morgonpigg?? Det. Kan. Inte. Vara. SUNT!!!!



Nu är det officiellt

Jag har egentligen ingenting att förtälja. Jag vill bara skryta lite.

Att vara hälsosam lönar sig hörrni. Efter att ha sprungit i NITTIO minuter (lika länge som den töntiga fotbollsmatchen som är på TV nu) så är det väl dags att offentliggöra det hela: JAG ÄR I TOPPFORM!!!!

Hörde ni det??? TOPPFORM!!!!

OMG am I BäZt eller what??




Vad upp??

Har sån jävla bra hårdag idag! Och en snyggdag i allmänhet. Yes!


På tal om absolut ingenting

Ligger i sängen och dricker kaffe. Råkar spilla ut halva koppen. Rycker på axlarna och konstaterar att det är det mest spännande om hänt idag.

Sen inser jag att det säkerligen också är det mest spännande som kommer att hända på hela dagen. Så då ler jag lite snett och njuter av hur mitt täcke uppvisare en imponerande uppsugningsförmåga.

Annars då? Vad händer i mitt liv?

Ingenting. Fnular på om det är dags att byta lakan?

image description

Isabelle "Föffe" von Förmaksflimmer

Isabelle har precis fyllt 20. Att hon numera får gå på systemet är henne likgiltigt.

Vem vill ha deras jävla sosse-vin? Man får ju mycket bättre kvalitet om man tar papis jet ner till specifika vingårdar och direktimporterar?

Till skillnad från sin kompis Madeleine har Isabelle inget matchande jumperset. Däremot matchar hon ocks kläder med sin mor. Som är ganska "fräsch och funkig", om hon får säga det själv. Vilket hon gör både gärna och ofta.

Isabelle är lite avundsjuk på Madeleine eftersom att hon är snäppet snyggare än Isabelle själv. Därav beblandningen med Madeleines pojkvän Snufflan.

Efternamnet är taget i ett ögonlick av sinnesförvirring.

image description


Sjukaste grejen!!!

Alltså. Vet ni vad som hände mig igår?? Sjukaste grejen EVER!!! Jag skulle ta ett tuggummi ur min melon-tuggummipåse. Så jag stoppade ner lilla handen i påsen och tog ett litet tuggummi som jag lyckligt placerade på min tungspets innan jag frenetiskt började tugga. Tuggelituggtuggtugg. Ungefär så lät det. Men så upptäcker jag att det inte känns rätt liksom. Det är nåt som inte stämmer. Det tar ett tag innan jag förstår vad som är fel. Men plötsligt går det upp ett ljus för mig. DET SMAKAR INTE MELON!!!! Det smakar banan. FATTA! Det ligger ett BANANtuggummi i min MELONpåse! Såååååå sjukt! Inte sant? Jo, sinnessjukt! Men vad gör man när något sånt händer liksom? Jo. Man tar ett glas vin tänker på något annat. Skål och trevlig helg.

Madeleine "Mufflan" af Fippelbergh

Madeleine, eller Mufflan som hon kallas av familj och vänner, är 19 år gammal och bor i en stor tvåa på Östermalm. Vad den kostar har hon ingen aning om. Hon klär sig i matchande jumperset, setet matchar inte bara sig självt utan även hennes mammas. På fritiden brukar hon rida. Både hästar och sin pojkvän sedan sju år tillbaka, Snufflan. Han brukar även umgås intimt med Madeleines bästa vän Isabelle. Snufflan, eller Karl som han egentligen heter tycker att det är lite lame att Madeleine spelar tvärflöjt. Därav beblandningen med Isabelle.


Framtidsångest

Vaknade med en sådan ofantlig framtidsångest att jag var tvungen att fälla några små salta tårar i min annars så söta frukostgröt. Framtidens ovisshet gör mig lite lätt illamående och allt annat än Ulrik. (MUNTER!!! HAHAHA!!!)

Ni förstår mig säkerligen inte. Vad har jag att vara orolig för, varför skulle det inte gå bra för en sån fabulös människa som jag undrar ni säkert.

Men bara för att jag driver en framgångsrik blogg med en enorm läsarkrets (bestående av ett tiotal vänner och min mamma. Och linneas mamma, icke att förglömma!) så är det inte säkert att jag egentligen har några andra talanger än att just locka läsare.

Så vad gör man för att Ulrik:a upp sig själv?

Jag valde att ta på mig en push-up bh. Och jag mådde genast mycket bättre.

Lite tillgångar har jag ju i alla fall.


Vare inte svampsäsong ällä???

Inte en svamp så långt ögat kan nå,
Inte en gnutta sol på fleeera dar.
Med ett tuggummi i min mun,
Och boots utav skinn,
Traskar jag genom skogen och tänker på svamstuvning!
Regngråa dagar seglar förbi..
Hösten är så lång å å å å
Vill inte ens ta i den med tång å å å
Men nu är den här, livet suger, det regnar idag.
Vintern kommer snart,
Det går med vindens fart
Så lyssna på mig svampsäsongen är slut, inte bara idag.

Tror ni vi hittade svamp eller? Svar nej.

Vill ni gissa vilken låt jag skrivit om? Svar nej? Skit i re då. Jag ska ändå sova.


"Var finns det skog i Kalmar?"

Sitter och googlar hej vilt på ovanstående fras i hopp om att finna en trevlig liten svampaskog.

Först googlade jag på "svampställen i Kalmar" men det visade sig vara lönlöst. Varför vill folk inte dela med sig?? Jävla snåljåpar.

Hur som haver ska jag och louie the pooh gå på svampjakt. Plocka lite kantareller här och lite Karl Johan där. Kanske nån liten tryffel och någon trevlig sopp. Eller flugsvamp. Vem bryr sig egentligen liksom. Svamp som svamp.

Och skulle vi komma hem tomhänta så har jag hört att louie har svamp på andra ställen.


Trainingsworken from the hell

Ligger nedbäddad i sängfan iklädd fett hår, fet hy och snobben pyjamas.

Jag ångrar bittert att jag efter ett års uppehåll fann det lämpligt att lyfta alldeles för tunga grejer på gymmet igår. Denna träningsform har åsamkat mig en osannolik träningsvärk och det är med nöd och näppe jag ens lyckas författa detta lilla inlägg med mina ledbrutna fingrar.

Och att böja sig framåt är det inte tal om. Varför man nu skulle vilja göra det. Men det är ju kul att i alla fall ha valmöjligheten att städa upp efter sig om man tappar något på golvet.


Gottar ner mig i vetenskaper

Här sitter jag och låter mig pumpas full med information om hur man skriver c-uppsats. Skriver mina små anteckningar med en brun penna och då och då målar jag en liten bajskorv här och där.

Omoget kan tyckas. Men en brun penna liksom. Kom igen, den ber ju om det.


Segissöndag

Ligger i soffan och är allmänt icke-bakis. Spelar wordfeud med 14-åringar och vinner stort. Skrockar belåtet samtidigt som jag tittar på program om tjockisar. Snart ska jag äta jättemycket tacos. Kanske att jag klämmer lite chips och godis också.

Imorgon är det måndag. Då ska jag börja banta.


Lördag

Vad har jag gjort idag då?

Åkt lite rutschkana, spelat lite klarinett och gett bort lite kattkonst.

En helt vanlig lördag med andra ord. Suck.


Lördag

Vad har jag gjort idag då?

Åkt lite rutschkana, spelat lite klarinett och gett bort lite kattkonst.

En helt vanlig lördag med andra ord. Suck.


Ulrika - 25

Ulrika Johannesson är 25 år gammal och snyggast på högstadieklassträffen. Hennes hund har dött, hon och Elin har tappat kontakten och hon har ett välbetalt jobb inom PR.

Nej, jag skojar bara. Det där är ju jag. Alla töntiga tonåringar blir faktiskt inte coola när de växer upp. Ulrika jobbar på en kennel, hänger fortfarande med Elin och är numera lika mullig som sin vän.


Ulrika - 14 år.

Ulrika Johannesson, ska snart fylla 15, är inte alls lika cool som de andra kidsen men hon försöker i alla fall. När hon inte övar på att puta med läppar och bröst framför spegeln så brukar hon leka med sin fula hund Herman. Hon sysslar också mycket med scrapbooking. Hennes bästa och enda vän är ganska mullig och heter Elin. Elin tvättar sällan håret och har tandställning.


RSS 2.0