Nöjd.

En helg i effektivitetens anda. Jag har inte smakat en droppe alkohol. Istället har jag tvättat inte mindre än 4 maskiner, bakat bröd och semlor, städat, promenerat, sprungit, sovit, yogat, gjort storkok linssoppa, äntligen sett snabba cash, googlat massa saker och lämnat tillbaka en tröja på gina så jag kan åka buss innan csn:et anländer på torsdag.

Det var bara det jag ville säga. Att jag har varit jävlig duktig alltså.

alla hjärtans dag

Oooh, vilken fantastisk dag! Började fira redan igår med en tre rätters middag:

Förrätt: brända bullar. Förtärdes i min ensamhet i väntan på mina vänner.
Varmrätt: kräftpasta. Mycket läcker anrättning som föll oss alla i smaken. Mästerkocken klarinett-karin slår till igen.
Efterrätt: ostbågar och popcorn i en härlig symfoni.


Slampan tittade förbi en sväng och med sig hade hon en gåva! En vinflaska som såg ut som en schampoflaska. Jag hoppade högt av glädje som den inbitna alkoholist jag är.
Upptäckte även igår natt att han som bor under mig har en säng som knarrar och gnisslar vid diverse aktiviteter. Härligt ljud att somna till.


Idag har jag fortsatt firandet med att skämma bort mig själv med både joggingrunda och lite puckelpist på TV. N-ice. Min mor skämde bort mig med en mycket kärleksfull gåva; en hemförsäkring! Hon överträffar sig själv den där kvinnan alltså!


Snart blir det en romantisk middag med mina kära vänner. I brist på uppmärksamhet från det motsatta könet.

 


Uppblåsbara djur.

Sitter och googlar efter sexleksaker - uppblåsbara djur. I rent studiesyfte. Louie har fått för sig att vi ska göra ett radioprogram om djursex nästa vecka. Jag hoppar högt av glädje. Det är väl varje blivande journalists dröm att få intervjua ett företag om varför de väljer att tillverka uppblåsbara djur som råmar vid penetration?

Bakade mycket läckra kladdkakemuffins igår, min bakförbannelse är bruten! De gick åt som smör i solsken. Min kära redaktion knölade in dem i munnen med en hastighet som var mäkta imponerande.

Om typ två veckor så åker vi till Polen förresten. En liten elegant studentkryssning. Inte i studiesyfte utan kanske främst för att bola. (Ja, bola. Lyssnade du på första programmet av b-laget vet du mycket väl vad det betyder. Gjorde du inte det så är du inte min vän.)


  PUSS!!!

B-laget och andra saker som är lite B.

Förra veckan bodde jag i skolan och såg ingen anledning till att prioritera att roa er framför mitt enorma sug efter kunskap. Den här veckan är ganska tvärtom, jag strosar runt hemma och bakar bullar. Varför vet jag inte då jag har en up-coming tenta på fredag. Ja, ja.

Helgen spenderade jag med att dricka rödvin konstant. Utan uppehåll. Det hela slutade med att jag hånglade upp en stackars pojke på kårens dansgolv. Jag vill minnas att jag var ganska nöjd och tyckte det var hyfsat angenämt. Tills lyset tändes. Och det visade sig att hans utseende inte ens i närheten överensstämde med den bild min spritdränkta hjärna uppfattat i mörkret. Så då tröstade jag mg med en pizza istället. Det är ju också gott.

Om jag skulle råka glömma bort min blogg igen och ni inte kan få nog av mig så kan ni numera höra mig i etern! Hoho! www.shore.hik.se - varje tisdag mellan 20 och 21. Missa icke!

RSS 2.0