HALLÅ!!!!

Hej hej bloggen!

Jag har så fruktansvärt lite tid för dig just nu. Det är godis som ska ätas, yatzy som ska spelas och däremellan ska jag hinna sova. Ibland går jag i skolan också. Pust och stön alltså.

Såg en råtta i soprummet häromdagen med. Snabba små råttfötter som sprang under soptunnorna. Och soporna fick efter ett chockartat skrik och häftig hjärtklappning följa med mig in igen. Är ganska omtumlad och har inte riktigt hämtat mig än. Har drömt mardrömmar tre nätter i rad. Som i och för sig inte innehöll någon form av gnagare eller djur över huvud taget. Men ändå. Det måste finnas ett samband.

Kan för övrigt meddela att jag är sjukt sugen på att förtära någon form av dött djur. Ett stort djur alltså, typ oxe, inte gnagare. Men ingen entrecote, för det är inte gott. Detta är dock ett problem utan lösning och det blir väl till att äta en sketen fågel eller nåt till middag. För jag kan som bekant inte konsten att tillaga stora bestar.

Vilket leder mig till nästa ämne. Mannen som hatade hästar. Ja, det är dags att skriva ett nytt kapitel. Jag vet. Kanske att jag gör det senare. Kanske inte. Det beror på om godiset måste ätas upp eller inte. Man måste ju prioritera.



RSS 2.0