KATT!

Med inte ens en av två artiklar klara så inser jag att det kommer bli till att jobba helg. Så då kan vi lika gärna avhandla ett djur till.
 
Om jag säger katt, vad säger ni då?
 
Eller rättare sagt om ni säger katt, vad säger jag då?
 
Jo, jag säger att varför besöker ni inte min kattblogg? kattporrr.blogg.se
 
Där finns bilder och massa rolig kuriosa om mig och mitt kattliv. Okej att jag inte har skrivit något på två och ett halvt år. Men så kan det ju vara när man inte träffar så många katter. Har bott i staaaaaan den senaste tiden förstår ni. Och här lämnar ju faunan lite i övrigt att önska.
 
Det var det. Godnatt.
 
 

På tal om djur

så har jag precis schamponerat en hunds svans och anus. Roligare kan man ju ha en fredag. Vad som dock är kul med hundar är att de får valpar. Och det som är kul med valpar är att de egentligen är hundar. Fast mycket mindre. Tokigt va?

Djur.

Här sitter en då. Två feta reportage som ska bli klara idag. Har ännu inte skrivit ett endaste litet ord. Och kanske måste en komplettera med en extra intervju.
 
UTMÄRKT tillfälle att återuppta bloggandet ju!
 
Jag tänkte att vi skulle börja avhandla djur i bloggen. Djur är kul. Jag gillar till exempel lammytterfilé. Men idag tänkte jag att vi skulle diskutera surikater. Det är ett djur som man inte pratar så mycket om. Kanske beror det på att man inte ser dem så ofta i Sverige. Inte i skogen i alla fall. Och det tror jag främst beror på att de bara lever i södra Afrika. Men det är säkert inte hela sanningen. Det är ju massa information som undanhålls från oss av olika anledningar. Jag känner till exempel inte till särskilt många av Rysslands statshemligheter. Så kanske att det finns något hemligstämplat dokument om surikatbeståndet också. Det skulle ju inte förvåna mig om man säger så.
 
Hur som helst så kan man få rabies om man blir biten av en surikat. Det kan man läsa på wikipedia.
 
Tack för mig. Hej.
 
Diskutera gärna surikaten i kommentarsfältet. Finns den eller är den bara en myt? Tycker du den är söt? Eller FUL!?
 
 

Seriöst?

Man blir ju lite förbannad att man ska behöva störas av ljud när man försöker jobba hemmifrån, efter kontorstid, i lägenheten där man är en av flera som bor inneboende. Vad är det för fel på folk nu för tiden? Finns det ingen lag på hur högt man får skratta?!
 
MVH Bitter Kvinna, 26
 
 

RSS 2.0