Fredagsmys.

Idag har jag ätit lax igen. Det var inte lika gott som igår. Kanske för att jag mikrade den i fem minuter. Tydligen så blir den lite torr och gummiaktig då? Annars så har jag ätit morotskaka idag. Men ni kanske inte är så intresserade av mina matintag. MEN DET SKITER JAG I! Ni får läsa ändå. För övrigt så har jag gått och blivit konstnär. Jag målar katter. Kattkonst by Karin kallar jag det. Kanske att jag visar er något alster en vacker dag. De är förskräckligt fula. Nu måste jag gå. Ska på sexparty.

Nästan lika bra som lax

Nu äter jag cupcakes. De är mycket rosa. Och mycket goda.

Sen har jag fått utslag format som ett festligt halsband från nyckelben till nyckelben. Inte särskilt snyggt men det är ju inte alla smycken heller.


JAAAaAaaaaaA!

ÄNTLIGEN har blogg.se fattat att det krävs en iphone-app för att jag ska börja blogga igen.

Så med bloggen i mobilen kan vi alla andas ut och livet blev plötseligen lite roligare va? Ja. Det blev det.

Vad upp med mig undrar ni säkert. Jo, det är som såhär att jag äter lite lax. Omega 3, nyttiga fetter och sånt därnt man blir smart av liksom.

Lite gott är det ju i och för sig också. FÖR JAG HAR FÖR FÖRSTA GÅNGEN LYCKATS MED MIN LAX!!!!

Kan bero på att det också var första gången jag köpte märkeslax. Trots att det sved i lilla kalvskinnsplånboken gick jag med bestämda steg förbi 10-kronors chumlaxen och lade med
darrande händer istället ner ICAs egna laxabitar i shoppingkorgen min. Inte för att göra reklam eller så, jag är jävligt objektiv när det kommer till just lax, men ICAs lax ÄR BÄääÄzZZzt!!!!!


Freeeeschaste tjejen i stan.

Jag tänker inte ens ursäkta min återigen krassa uppdatering. Nu ska jag ut och partaja i två nyanser av svart.

Fixade mig på rekordtiden 9,5 minuter. Att jag har haft byxorna på mig i stort sett varje dag i tre veckor och att toppen fick fungera som pyjamas i helgen är mindre viktigt. Trosorna är ju rena i alla fall?

Och jag tycker nog allt att jag ser ganska läcker ut. Det strålar ju om mig?


Dagens middag.



Det är viktigt att äta en bra och näringsriktig måltid innan man ska förtära alkohol.

En ny tand på en timme.

Min vän Louie köpte tandblekning till mig när hon var i USA. På bara en timme skulle jag få tre nyanser vitare tänder.

Herre Gud. Fru Gud. Och lilla lilla Jesusbarnet. Det var den mest smärtsamma timmen i hela mitt liv.

60 minuter med vad som kändes som tre skogsbränder och fem liter svavelsyra i min mun kan inte beskrivas som något annat än lätt obekvämt.

Men efter en timme hade jag 100 nyanser vitare tandkött och därmed en ny liten hörntand. Nöjd är bara förnamnet.

Före:



Efter:



Och nej. Tänderna själva är inte ett dugg vitare i verkligheten.

Dagens lunch.



Det här med att ta tag i mina matvanor går.. sådär va?

Godmorgon!

Hade planerat för en härlig liten sovmorgon idag.

Klockan 07.22 slog jag upp mina vackra blå och bestämde mig för att det var ett utmärkt tillfälle att ta hand om gårdagens smutsiga disk. (??)

Nu sitter jag i soffan, dricker blaskigt bryggkaffe, gör ett försök till att spela wordfeud och funderar på vad dagen har i sitt sköte, såklart.

Har även lite ont i lilla magen min. Undrar om det kan bero på den halvruttna nektarinen jag åt innan? Den kanske var lite väl gammal?

Men den som spar han har.




Fläckar, utbrytningsförsök och genus(?)

Hej.

I torsdags lagade jag köttfärssås. Råkade spruta ner mina nya (fabulösa) jeansskjorta med tomatpuré. Så jag bytte om till en benvit tröja lagom till att hela härligheten skulle konsumeras. Hade kunnat ta en bild på tröjan. Men den ligger förvånande nog i tvätten.

Idag är det fredag. Jag sitter på biblioteket och låtsas att jag skriver monstruöst mycket om genus och medier. Men i verkligheten bloggar jag. Fast det är det ju ingen som vet. Mer än jag. Och förmodligen ingen annan som bryr sig om. Mer än jag, när jag missar min deadline.

Imorgon är det lördag. Förra lördagen råkade jag låsa in mig på en toalett på en fest. Det var mycket dramatisk. Lyset fungerade inte och det fanns inget handtag på varken ut- eller insida. Så varför jag stängde den är en ganska bra fråga som jag inte kan svara på.
I mörkret fann jag en halvtom ölburk, som jag först övervägde att döva mina sorger och klaustrofobi med, men sedan insåg kunde vara min räddning.

Jag hällde ut innehållet (i min strupe???) och började bearbeta burken genom att knyckla ihop den och försöka forma den likt en nyckel, alternativt ett handtag. Jag skrattade förnöjt över min egen uppfinningsrikedom i nära en kvart innan burken åsamkade min stackars tumme ett litet skrapsår.

Då kastade jag den onda tingesten på golvet och hoppade hårt och ilsket på den medan jag skrek i högan sky. Sen blev jag räddad av min klasskompis inbrytarkungen Karolina.

Hoppas morgondagen blir lika spännande.

Hej igen.

Välkomna tillbaka till min eminenta blogg.

När till och med min mor börjar bli bitter för att jag inte uppdaterar min blogg lika frekvent som sig bör, så känner att det är dags att ta mitt ansvar. Jag vill ju inte att det ska vara mitt fel att ni lider brist på underhållning och tycker att livet kanske inte är så värt att leva ändå.

Så nu kör vi här. Och skiter i devote som bara käkar upp mina fabulösa inlägg gång på gång. Shame on you.

Så hur mår er kära vän, jag, då?

Jo, jag har är/har varit superäckligtmegaförkyld. I flera dagar har snoret runnit som utspätt vatten nerför min annars så fräscha överläpp. En missklädsam rodnad har spridit sig under min lilla näsa och jag har hostat upp sega slemklumpar med väldigt funkig kulör.

Nu sitter jag hos min vän Linnéa. Hon stickar och bakar tigerkaka. Kul tant. Ska nog gå hem och snyta mig lite nu.

F1 kul va?

RSS 2.0