Jenny Berglund



Jenny är 30 år gammal och väldigt knubbig. Det har hon varit sedan knubbiga barnsben. Enligt henne själv så är det antingen hennes gener eller så har hon bara väldigt kraftig benstomme. Det är absolut inte hennes eget fel i alla fall.

Jenny jobbar som receptionist på den lokala tidningen i den halvstora tätort hon är bosatt på. Hon kanske är singel men hon är inte ensam för det. Hon har inte mindre än fyra katter. Hennes katter är alla kraftigt överviktiga. Eller så har de också bara kraftig benstomme. Det har i alla fall ingenting att göra med att Jenny brukar mata dem med pannacotta och crème brulée.

Jenny tycker mycket om sötsaker. Så mycket att hon sällan äter vanlig mat. Hon tycker faktiskt att en stor bit chokladtårta med grädde mycket väl kan passera som en fullvärdig måltid. För att inte tala om en nygräddad morotskaka med ett tjockt lager glasyr. Morötter är ju för sjuttsingen supernyttiga??

Men det bästa Jenny vet är nog ändå marängsviss. Eller marängswisch som hon så felaktigt kallar det. Hon brukar blanda monstruösa mängder i en stor bålskål och äta med soppslev. Hon brukar inte bjuda sina katter. De är ju tjocka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0